2018-12-11 648 瀏覽
呢間野都食過幾次,每次都好滿足,除左大大份之外,價錢亦非常親民,最岩一大班朋友一齊食啦~必食韓式炸雞🍗 幾乎每張枱都叫!口味可以叫Half Half,咁就可以一次過試曬唔同口味啦!我就鐘意韓式辣醬炸雞,雞本身都醃我夠入味,外層炸粉唔會好厚,炸到好香脆,再加埋甜甜地嘅韓式辣醬,好惹味😋必試芝士拉絲蛋卷🧀 厚厚嘅煎蛋卷,唔會煎到太乾身,入面仲有少少蛋液,包住半溶嘅芝士,一夾起就做到拉絲嘅效果!勁正🤤海鮮泡菜煎餅🍤 味道OK,餅底唔會太厚,亦唔會太油,搞到食到好油膩。韓式炸醬麵🍝 雖然外觀唔吸引,但微甜嘅面豉醬的確幾開胃,入面仲加左蝦🦐、魷魚🦑等嘅海鮮,味道都唔錯,可以一試。
韓國炸雞

芝士蛋卷