呢間餐廳都算係我嘅飯堂 覺得佢啲海南雞飯好唔錯最近出咗新嘅二人餐Menu 就試試佢~個餐都包咗幾多嘢食 同埋有個新出嘅藥膳豬骨煲✨藥膳豬骨煲✨係馬來西亞風味嘅藥膳味 入面有四嚿大豬骨🥣藥膳味好濃郁 有個砂煲用火熱住 keep住成餐飯都可以飲熱湯🔥食到一半個湯開始變結身✨亞參去骨海南雞✨份量比起平時就咁嗌一個海南雞套餐多咗一倍上枱嘅時候都有啲俾個份量嚇親🤣🤣雞件非常嫩滑 亦係點解成日幫襯嘅原因 覺得佢個雞好滑 再加埋啲醬料好好食可以送到好多飯😋✨馬拉盞通菜✨🥬呢個就一般般 味道唔似平時嗰啲馬拉盞炒通菜咁惹味 ✨至Shiok-小食拼盤✨(豬肉串x2 鳳尾蝦春卷x2 炸魚餅x2)豬肉串好食 蝦春卷都好脆身 可以配埋甜酸辣醬一齊食🍤🍤炸魚餅就會帶少少辣 但小食嚟講個人最鍾意都係豬肉串😝 小食拼盤唔錯個餐再跟兩碗白飯同凍/熱飲2杯嗌咗一杯凍薏米水一杯熱嘅薏米水 入邊有好多薏米可以食吓 好飲既🥤整體嚟講 個人覺得呢個餐抵食 兩個人係完全食唔晒成個餐 我覺得份量直程係夠三個人食 結果要打包拎走😂😂另外都想讚一讚呢間餐廳嘅員工 服務態度幾好🙂‍↕️👍🏻
呢間餐廳都算係我嘅飯堂
覺得佢啲海南雞飯好唔錯

最近出咗新嘅二人餐Menu 就試試佢~
個餐都包咗幾多嘢食 同埋有個新出嘅藥膳豬骨煲

✨馬拉盞通菜✨🥬
呢個就一般般
味道唔似平時嗰啲馬拉盞炒通菜咁惹味

✨至Shiok-小食拼盤✨
(豬肉串x2 鳳尾蝦春卷x2 炸魚餅x2)
豬肉串好食 蝦春卷都好脆身 可以配埋甜酸辣醬一齊食🍤🍤

個餐再跟兩碗白飯同凍/熱飲2杯