2023-07-30
來9龍灣做野都差晤多4個月,對於附近林林種種架鋪要都試得7788。最最最令我覺得抵食又好味架就一定數到呢一間日本餐廳!! !前前後後我都幫襯左呢間餐廳差晤多6次lunch,依然覺得佢價錢植之合理之外,味道直頭可以拍得上中高價位架餐廳 😊 😊今日Lunch 我依然係選擇關襯佢~今日叫左佢個火灸丼,晤使加1,包埋可以揀湯或者汽水,埋單都係$75~ 實在都係想講句真人好抵食errrrrr!!!成個火灸丼包括左2大隻超大隻架甜蝦,2片左口魚,2大塊三文魚仲有玉子,以我一個都算大食架女仔來講都好足夠~~值得一提架就係上次來幫襯架時間,收銀送左1大pack coupons 俾我,入面有晤同種類架折扣,今日我就用左張免費架厚身玉子燒@@Happy Friday happy lunch!, 星期五再加埋食左心心掛掛架火灸丼,真係可以完美咁放星期6日了 佢除左響9龍灣,仲有其他分店,大家如果經開佢地,不防真係入去試一試!!! #hkfoodie#Hkgirl#eatingwithneyneyb#delicious#HK#852#food#日本野#yum--------------------------
最最最令我覺得抵食又好味架就一定數到呢一間日本餐廳!! !
今日Lunch 我依然係選擇關襯佢~
御品·千之味 (The Eastmark)
九龍灣常悅道21號The Eastmark1樓5號舖
電話號碼