2023-08-23
呢間嘢我想幫襯好耐,可惜一直苦無機會,直到佢由鐵行里搬到機利文新街,最近才有機會試!20230818午餐: 菜肉雲吞藥膳湯刀削麵,另加小食豬軟骨,送紙包飲品更可揀味食物方面:菜肉雲吞大粒又好味,有淡淡嘅藥膳湯味,份量好足夠,豬軟骨就麻麻地(口感同我食開其他店嘅做法有啲唔同),但都有滿滿一盒,抵食夾大件!值得一提嘅係,食店嘅服務態度相當好,對於食客在whatsapp 多番提問,都有耐性一一解答,並對多個要求都盡量做到有求必應!當日午餐時間正值下大雨,外賣阿叔拎住一大袋重重嘅6份餐,都能照約定時間準時嚟到雪廠街,仲為咗弄濕咗收據表示歉意,態度可掬,相當敬業樂業!平民價錢就有咁嘅食物同服務質素,絶對通過西客嘅壓力測試,相當難得!在此祝食店生意興隆! ❤
在此祝食店生意興隆! ❤