二鍋頭有幾間分店,但🚇沙田呢間就有🐐羊腩煲加酸菜魚🐟任食,當然二鍋頭三寶嘅惹味🐓雞煲、香濃黑椒🐖豬手煲同埋秘製火焰🐂牛尾煲依然係任食,真係超豐富勁抵食呀!佢哋嘅羊腩煲🍲真係好滋味又滋補,羊肉🐐煲到好軟嫩,入口味道濃郁,點埋🤤腐乳醬食真係一流。秘製🔥火焰牛尾煲更係不得了,上枱嘅時候佢哋會加上🍶玫瑰露酒再點火燒一下,香氣勁突出👏,牛尾煲得啱啱好,醬香味濃好好味😋!呢度仲有得🤩免費揀駕鴦湯底,我哋就揀咗正宗🍖豬骨鍋同懷舊沙爹鍋。豬骨鍋嘅湯底香濃,入面仲有🐓雞腳,用料十足。懷舊沙爹湯底🌶️味道濃郁,而且仲有唔少櫻花蝦🦐添。我哋個餐主打🐂牛肉係牛板腱,肉質😍鮮嫩有咬口,任食係講質素👏都唔錯。佢哋仲有多款🌊海鮮,除咗🦐海蝦、海蜆之外,鮮吊桶仔🐙亦都深得我心。自助區💪仲有多款火鍋配料,部分仲係由🥰台灣直送嘅添,其中我就最鍾意食🥚皮蛋紅薑貢丸,勁有層次超好味👍!雪糕🍨款式雖然唔算好多,😊不過都算足夠嘅。

雪糕🍨款式雖然唔算好多,😊不過都算足夠嘅。