2024-11-06 408 瀏覽
大哥口水雞飯 $65本身個飯可以揀白飯/油飯, 食得呢個菜式都會比較偏向油飯😍 本人鍾意啖啖肉Request 左要雞胸, 有無朋友都係雞胸愛好者😳口水雞麻辣味都濃, 完全岩哂食辣既我炭燒豬頸肉飯 $62豬頸肉燒得香脆之餘唔會柴口, 係惹味之選!! 呢個朋友都係配油飯, 油飯口感唔錯粒粒分明唔會太黏立!! 重點佢有個靈魂醬, 點佢食豬頸肉再突顯炭燒個味, 將果個醬撈埋飯食都好正青檸梳打 (+$15)偏向酸啲, 如果唔係好似朋友咁唔鍾意甜野都幾推薦呢杯, 酸味味得黎解油膩😋百香果汁 (+$11)我就鍾意酸酸甜甜, 呢杯百香果汁就好岩我, 不過我覺得可以再酸多啲啲中和返甜度整體都幾好, 而且仲會附送老火湯呢日就係南瓜湯, 飲起黎清甜!!
大哥口水雞飯 $65
口水雞麻辣味都濃, 完全岩哂食辣既我

炭燒豬頸肉飯 $62

青檸梳打 (+$15)

百香果汁 (+$11)