餐廳: 松屋 (仁信大廈)
資訊:

2023-04-13 177 瀏覽
抹茶心太軟🤍🍵($72)暫時黎講 呢間係我見過唯一係香港有抹茶心太軟既甜品店🌸 幾特別 而且抹茶味都好出🥰唔會只係得個甜字 而且中間係超級流心完全焗得啱啱好💚隔離配埋一球超級濃味既抹茶雪糕、幾粒紅豆🫘同埋日本抹茶闕餅 haha真係好似matcha paradise👍🏻想咩都試下既朋友一定要食呢個😛唔夠100蚊有咁多野 真係好難得身為一個抹茶愛好者 我已經幫襯呢間餐廳好幾次🥳Souffle Cheesecake 🧁($55) 呢個芝士蛋糕超級鬆軟 芝士味都好出 裡面好軟淋淋😆但係如果要揀只係可以叫一樣野我都係會叫抹茶心太軟💚*緊記 呢間餐廳係有最低消費的 每個人必須叫一樣野 無論係甜品 定係飲野都得🍀📍松屋 (仁信大廈) (西環)地址:西環西營盤第三街142-150號仁信大廈地下F號舖
抹茶心太軟🤍🍵($72)
暫時黎講 呢間係我見過唯一係香港有抹茶心太軟既甜品店🌸
幾特別 而且抹茶味都好出🥰
唔會只係得個甜字
而且中間係超級流心
完全焗得啱啱好💚
隔離配埋一球超級濃味既抹茶雪糕、幾粒紅豆🫘
同埋日本抹茶闕餅 haha
真係好似matcha paradise👍🏻
想咩都試下既朋友一定要食呢個😛
唔夠100蚊有咁多野 真係好難得
身為一個抹茶愛好者
我已經幫襯呢間餐廳好幾次🥳

Souffle Cheesecake 🧁($55)
呢個芝士蛋糕超級鬆軟
芝士味都好出
裡面好軟淋淋😆
但係如果要揀只係可以叫一樣野
我都係會叫抹茶心太軟💚

📍松屋 (仁信大廈) (西環)
地址:西環西營盤第三街142-150號仁信大廈地下F號舖
抹茶心太軟