2018-03-20
間店唔但至個名好得意,而且店內都好有店主既風格,整齊同服務態度超好,d座位每個都拍得超整齊,而且食品全部都高水準。京都豚骨拉麵炸雞:炸得超香,而且炸得岩岩好,炸粉唔會太厚,雞又有醃味,一食就知呢間野實會係香港打出名堂,同出面既炸雞非常唔同。太郎拉麵:太郎拉面好食到你唔信,湯底鮮甜味美,而且拉面彈牙,重點既係果兩舊叉燒,半肥瘦我至鐘意,再加上吸收左湯底既精華,令成個湯配合得天衣無縫。薯仔沙律:個味好正,好開胃,估唔到薯仔同沙津會咁夾,而且食落會有陣陣既蛋黃醬味炸薯仔餅:呢個真係好少可,可以係出面食到既真係唔多,食落真係超好味,未試過食咁好食既薯餅。炸得岩岩好,唔會太油膩辛辣青瓜:清涼又帶點開胃既感覺,食材簡單既配搭,最重要係唔會太辣,又有種爽口清新既感覺。