2022-07-03 125 瀏覽
上一次同男朋友食過金鶴拉麵,食過白雞湯拉麵覺得好正,今日再黎食,介紹比朋友我朋友好鐘意食拉麵,又係附近住!就約係土瓜灣既分店食啦室內好闊落,店員仲有拎箱仔比我地放袋,好好服務今次我地都嗌左餃子做小食,一樣煎得金黃色,見到都比佢吸引,忍唔住食啦今次我試下新推出既龍蝦湯拉麵,有豚肉,紫菜,溏心蛋,木耳,大蔥,荀等作配料,好豐富。而湯底係好濃郁既龍蝦湯呀!就咁飲直頭好似飲緊龍蝦湯咁!而拉麵麵質硬度,粗幼度亦係適中,岩晒我口味朋友嗌既就係雞白湯沾麵,配料真係好多,除左豚肉仲有雞胸 沾麵用既麵條有d唔同,較粗身,令到麵條可以較掛湯呢兩款拉麵同沾麵都係$138一個,以呢個水準既拉麵黎講,我地都覺得價錢相宜,店員服務又好好,下次再帶其他人黎試不過呢到除左有堂食次外,仲有外賣自取,朋友住附近仲話下次要買外賣返屋企慢慢嘆

我朋友好鐘意食拉麵,又係附近住!就約係土瓜灣既分店食啦

室內好闊落,店員仲有拎箱仔比我地放袋,好好服務

朋友嗌既就係雞白湯沾麵,配料真係好多,除左豚肉仲有雞胸
沾麵用既麵條有d唔同,較粗身,令到麵條可以較掛湯