嚟到嗰陣睇到好多人排隊㗎🤩🤩,有人買魚蛋燒賣,仲有人買豆漿㗎🤪🤪。⭐️ 豆漿(小杯) $8之前試過買過一支大豆漿,不過天氣太熱,攞出街入返屋企嗰陣,豆漿就開始凝固同變得好濃稠😳😳。呢間豆漿好新鮮好滑身,係用新鮮黃豆磨成㗎。豆漿有好多蛋白質同其他營養素👍🏻👍🏻。今次我就輕輕地買咗杯小豆漿😎。飲落去好好味,豆香濃郁😳😳,滑滑嘅口感。大熱天飲咗凍豆漿,就好似整個身體都涼晒😆😆。完全自家製嘅豆漿,唔會太甜,黃豆嘅味道更加突出😇😇。真係提高咗我對豆漿嘅standard😗😗。📍永興豆漿王觀塘協和街33號裕民坊YM² 1樓裕民里1B10號舖Shop 1B10, Yue Man Lane, 1/F, Yue Man Square, 33 Hip Wo Street, Kwun Tong

⭐️ 豆漿(小杯) $8

📍永興豆漿王