2024-09-03
觀塘工廈餐廳牛霸王,主打日本蘭王蛋漢堡丼飯,招牌菜每日限量供應,當晚8點半左右已經賣完,想試嘅話就要早啲到!招牌手打和牛漢堡蘭王蛋飯 $128蘭王蛋黃、蘿蔔蓉、芥辣酸瓜、手打和牛漢堡扒、日本珍珠米,一層層咁疊上去,賣相極吸引!主角之一和牛漢堡油香怡人,口感軟綿!另一主角蘭王蛋黃呈鮮艷嘅橙色,濃郁美味!自選嘅芥辣酸瓜,有wasabi嘅提鮮功能,但一啲都唔攻鼻!醬汁揀咗帶適量咸香嘅白味噌汁,入口幼滑!手打芝士安格斯漢堡蘭王蛋飯 $118安格斯漢堡扒中間包住半溶嘅芝士,食落特別滋味!日式泡菜帶來清爽嘅感覺!秘制漢堡汁有濃濃嘅牛香,用嚟撈飯真係一流!日式和風沙律 +$18|甘栗紫薯餅 +$18|罐裝汽水 +$5餐廳不設加一服務費,亦可以用超優惠價加購是日小食同埋飲品,都幾抵玩!
蘭王蛋黃、蘿蔔蓉、芥辣酸瓜、手打和牛漢堡扒、日本珍珠米,一層層咁疊上去,賣相極吸引!主角之一和牛漢堡油香怡人,口感軟綿!另一主角蘭王蛋黃呈鮮艷嘅橙色,濃郁美味!自選嘅芥辣酸瓜,有wasabi嘅提鮮功能,但一啲都唔攻鼻!醬汁揀咗帶適量咸香嘅白味噌汁,入口幼滑! 手打芝士安格斯漢堡蘭王蛋飯 $118
安格斯漢堡扒中間包住半溶嘅芝士,食落特別滋味!日式泡菜帶來清爽嘅感覺!秘制漢堡汁有濃濃嘅牛香,用嚟撈飯真係一流! 日式和風沙律 +$18|甘栗紫薯餅 +$18|罐裝汽水 +$5