2020-08-23
📍NOMAD BURGER呢一間喺紅磡新開嘅漢堡包專門店🤩佢哋最出名嘅就係波士頓龍蝦安格斯漢堡🍔每一日12點限量發售‼️名額只得3️⃣0️⃣個💢小編就係俾佢個漢堡吸引咗🤭 嗰日12點幾去到已經賣晒😩 以為冇緣試到 點知原來咁啱小店晏晝有貨到!所以幾經波折終於可以試到呢一個招牌漢堡🍔🤩- 波士頓龍蝦安格斯漢堡 $98呢個漢堡包入邊有原隻波士頓龍蝦🦞+安格斯牛扒同黑松露醬🤩 夠晒足料!龍蝦食落去好彈牙、清甜😍 牛扒都好有咬口😋 黑松露醬味道都幾出🥰成個包好夾👍🏻 口感都好豐富好好食😋炸無激素雞鎚 $38一盒有五隻🍗 炸得好香每一隻細細地咁 食落去好酥脆🤤但係嗰口又唔會好油🥰 仲有嘢飲配搭❤️ 可以揀七喜或者可樂😆-總括嚟講呢間漢堡包店我覺得幾高質👍🏻而且價錢都合理☺️想試波士頓龍蝦漢堡嘅朋友仔真係要早少少去到!我上次去到都見到有好多人排隊🤭除咗龍蝦漢堡之外佢哋仲可以比你哋配搭一個自己鍾意食嘅漢堡☺️ 連包體都有好多選擇!✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎綜合食評外觀:★ ★ ★ ★ ★回頭率:★ ★ ★ ★ ☆抵食指數:★ ★ ★ ★ ☆
呢一間喺紅磡新開嘅漢堡包專門店🤩
佢哋最出名嘅就係波士頓龍蝦安格斯漢堡🍔