2018-09-30 150 瀏覽
身邊有幾個牛魔王朋友,無牛不歡。今日就約左朋友二人同行去挑戰任食牛扒。初時心諗free flow牛扒一係就好貴,如果唔係都應該質素麻麻地,不過佢話食過唔錯,咁就試下啦。餐廳位於大角咀,見到個名即刻哼句starry starry night。入到去都幾有情調,平日夜晚七點幾,食食下坐滿人。朋友一早訂左呢個T骨扒free flow,價錢$298,包side dishes,任食喎,勁抵。不得了,呢塊T-bone有我一隻半手掌咁大,相當巨型!上菜時有陣陣焦焦地嘅肉香。由於怕血,又驚咁大塊扒會靭,點左medium。切開都唔會太過火,亦冇我最怕嘅長流血水。件扒牛味好濃,而且有嚼勁,加左鹽烤既皮脆脆地帶咸香,讚!不過食到一半已飽!好彩冇貪心,side dish只係點左一樣cheesy fries,如果唔係就太浪費,cheesy fries嘅芝士又係烤過,好焦香,份量唔吝嗇,有影相最鍾意嘅拉絲!今餐真係超滿足,性價比極高,雖然係任食,我地都係食左一塊已攬住個肥肚走。走前問下老細,通常係咪都係點一塊就飽晒,佢話見過有兩個女仔,一人食到塊半,再加side dishes!大胃王真係必訪!下次試下呢個,我見都

入到去都幾有情調,平日夜晚七點幾,食食下坐滿人。

下次試下呢個,我見都幾多人叫!