2022-12-06 103 瀏覽
呢排黎開油麻地心思思想試下呢間超人氣泡飯,加上天氣凍冰冰,食泡飯簡直系一流!就算系中午一點到,都要排30分鐘排,等緊入去時,店員都好好會比定餐牌大家睇!一有位坐就等食!推薦:⭐️花膠螺片雞海鮮龍蝦🦞泡飯($108):一上台個架世已經令我哋哇一聲,因為預計唔到材料會如此豐富,呢個價錢真係抵食!每一樣海鮮到十分新鮮,而湯頭亦都鮮味十足,簡直系偷飯神器!⭐️花膠螺片雞湯米線($68):呢房燙一上台相對冇上面嗰款咁令人驚訝,但係湯頭亦都相當清甜可口,花膠份量亦都十分足,整個雞比亦誠意滿分!相當滿足!店員熱情,店舖小店味濃,推薦大家經過油麻地又無咩諗頭,可以一試!味道:🌼🌼🌼服務:🌼🌼🌼🌼環境:🌼🌼🌼🌼抵食:🌼🌼🌼

推薦:

味道:🌼🌼🌼