2018-07-13 634 瀏覽
我同同事出金鐘做野經過Simplylife超多人排隊,但因為我地不嬲都鐘意Simplylife,好多分店都食過,係無食過金鐘呢間,所以趁今次機會一於照排隊食,好彩金鐘分店夠大所以排隊時間唔算太耐,好快就入得去我地坐低就立即睇下menu,個menu都係十年如一日都冇咩點變,次次我都係來食pasta,今次就試下Burger,我簡左車打芝士煙肉牛漢堡+是日餐湯+冰茶set,話咁快湯同麵包來左個包好硬,唔知點解就算幾硬都好,我都覺得佢好好味,之後主菜車打芝士煙肉牛漢堡來到份量超大啊,我要分3分1比同事食,如果超肚餓的人來到叫呢個burger一定會好飽,牛肉好厚好多汁,食落去好有口感,其他配菜唔錯,薯條好多好正,不過我覺煙肉煎得乾同有D硬,而且都咸左D,不過整體上都OK,之後再飲埋杯冰茶真係飽到郁唔到!!成個肚都脹哂!!

車打芝士煙肉牛肉漢堡

午餐