2019-01-23
呢間泰國野一去到就有條小人龍,唔使攞飛㗎,照排就得,等左大約一個鐘左右就可以入去啦。其實都有位嘅不過係店員忙得濟都冇時間執位,所以等耐阻少少, 不過嘢食好食唔介意等。一上枱一定要嗌佢嘅招牌燒雞翼,又大隻啖啖肉而且燒得好好食,皮脆肉嫩,基本上每台都會食。之後燒牛肉都係首選,大約七成熟左右嘅燒牛肉,肉味足又夠腍,好食過好多牛扒出品。之後叫咗個明爐烏頭$168 ,估佢唔到有咁大條,酸辣味好食,而且佢嘅肉碎好大件,好足料,不過就食到有啲魚嘅鱗片,食到尾啲肉就煲得太腍,唔夠實淨,隔離枱話食燒魚會更好食,下次就要試吓啦!嘢飲方面芒果沙冰一定係最受歡迎,我今次就試吓佢個椰子沙冰,椰子沙冰太甜啦,唯一令到我呢餐飯最失望嘅就係杯椰子沙冰,唔係清甜,椰漿味嘅死甜多啲, 唔鍾意食甜野嘅朋友都係飲返椰青啦