2024-11-10
餐廳嘅佈置真係有種去咗韓國嘅感覺,好啱夜晚收工同朋友一齊去🍺🫶🏻 食物選擇好多,我哋叫咗嗰啲都好味,食得好飽好滿足🤰🏻🤰🏻✨韓大叔醬油拼盤 $398最鍾意食生醃嘅我地見到拼盤即刻要嗌!!有一隻醬油蟹、兩隻醬油蝦、兩隻鮑魚,同埋紫菜拌飯。全部都新鮮冇腥味,味道鮮甜,一大啖蟹肉配飯勁滿足🙌果然係偷飯賊呀😜✨醬油三文魚 $78三文魚有六片,好多都係魚腩,夠肥美,充滿鹹鮮味,忍唔住一塊接一塊🤣。✨韓式魷魚拌麵 $148成盤魷魚鬚,好足料!店員會喺你面前拌麵,啲辣汁索晒入啲麵度,夠辣,好惹味又好邪惡😙✨蜜糖芥末炸雞(半份)$108炸雞香脆,肉質嫩滑,夠juicy,配上甜甜地嘅蜜糖芥末醬,好正呀🤤✨辣炒韓式豬五花粉絲 $78惹味又香口嘅豬五花配埋煙韌彈牙嘅粉絲冇得輸😆✨海鮮煎餅 $98外脆內軟,仲有好多海鮮好足料😍✨人蔘雞湯(半份)$98食咗咁多濃味嘢,叫返個人蔘雞湯夠養生,雞肉幾嫩,個湯充滿精華🤭
✨韓大叔醬油拼盤 $398
✨醬油三文魚 $78
✨韓式魷魚拌麵 $148
✨蜜糖芥末炸雞(半份)$108
✨辣炒韓式豬五花粉絲 $78
惹味又香口嘅豬五花配埋煙韌彈牙嘅粉絲冇得輸😆
✨海鮮煎餅 $98
外脆內軟,仲有好多海鮮好足料😍
✨人蔘雞湯(半份)$98