餐廳: 元気寿司 (大埔超級城C區)
資訊:

2013-08-01 116 瀏覽
元氣換左新MENU, 我緊係去試晒D新野啦。不過新款食品好唔抵食, 我就介紹下最唔抵食果2款俾大家啦~1.章魚小丸子 $22/4粒外脆內軟,但"章魚"是"吊片", 薄片一小塊。唔計塊"吊片" 小丸子確係口感十足, 但22蚊先得4粒咁我寧願食街邊果D。2. 燒雞肉漢堡壽司 $13/2件在"兒童之選"內找到的, 驟眼一看雞肉漢堡外型SIZE好似麥樂雞, 唔好睇佢個名有個"燒"字, 一D都唔熱氣, 雞肉是白烚的, "燒"可能是指果包燒汁。綜合來講白烚雞肉配白飯絕對係健康之選, 健康過明將果D啫喱壽司, 岩晒小朋友。

1.章魚小丸子 $22/4粒
街邊果D。