2023-11-28 164 瀏覽
又嚟到大家成日打卡嘅Muta😂今次食到佢個蠔risotto 相當有驚喜!!!🖤🖤▫️紫菜海螺牡蠣燉飯 [$178]唔expect有3粒中大size嘅蠔 甜的!!! Risotto唔會超膩得嚟夠creamy 啲海螺片無overcooked 食得出係煮得啱啱好 真心好食!!▫️培根蛋黃奶油貓耳麵 [$138]以為會有粒蛋黃添🥹比risotto膩同乾身啲 好重parmesan芝士味 不過貓耳麵al dante!!😚同埋係我鍾意嘅肥肥bacon豬肉( ´▽`)▫️Baileys Coffee [$52]一嚟到聞到好香朱古力甜酒味 飲落啡味好重 偏苦 不過等咗一陣啲酒味再出啲 整體唔太甜 幾鍾意!▫️烤蘋果·蜂蜜蛋糕·甜蕃薯雪糕 [$88]好正 真係成粒蘋果嚟🤣🤣平時好鍾意食apple crumble啲蘋果肉 所以呢個絕對係我的菜!!! 成個都係apple crumble嘅果肉!! 蕃薯雪糕幾香 加埋蛋糕好味( ´▽`)

▫️紫菜海螺牡蠣燉飯 [$178]

▫️培根蛋黃奶油貓耳麵 [$138]