朋友帶路試呢間喺東廣場嘅Poke Bowl,朋友係熟客食過好多次了😌推薦要食佢哋個牛同老闆傾偈 得知餐廳轉咗手 menu及出品上亦有改動老闆邀請比個openrice review幾年無打過食評🫢見到舊底食評咁慘不忍睹 決定要比返個正評支持呢間人情味小店!自選poke $68起呢個配搭食完自我感覺良好,營養目標達成✨1️⃣蛋白質 - 慢煮牛柳 2️⃣蓋底 - 半飯🍚半沙律菜🥗3️⃣配菜 - 玉子+ 火龍果 + 紫洋蔥 + 腰果(原本包3款) 第4款+$84️⃣加配牛油果 +$16 5️⃣裝飾 - 紫菜 (本身剔漏咗🤣店員姐姐提我可加)6️⃣醬汁 - 柚子醬油醋賣相🙌🏻好吸引完全係多巴胺食物,各款蔬菜嘅顏色配搭起嚟,真係睇見都心情好味道🙌🏻有水準今次揀嘅慢煮牛柳,出乎意料好食!食得出係品質好嘅牛肉,肉質嫩、無筋、完全唔會柴、欣賞係用慢煮方式👍保留肉嘅鮮味、質地、營養,份量亦算ok,有8-10小塊醬汁有好多款想揀🫢最後揀柚子醬油醋,希望令成件事更開胃,即使加咗牛油果😋都唔會好膩沙律菜好新鮮,仲有我最愛嘅火箭菜😆老闆仲話比多啲🤤半飯半菜啱晒外食都想健康啲嘅人座位餐廳主要做外賣,門口返兩個坐位,當日坐滿,老闆話樓上fo
同老闆傾偈 得知餐廳轉咗手 menu及出品上亦有改動
老闆邀請比個openrice review
幾年無打過食評🫢

自選poke $68起
呢個配搭食完自我感覺良好,營養目標達成✨
1️⃣蛋白質 - 慢煮牛柳
2️⃣蓋底 - 半飯🍚半沙律菜🥗
4️⃣加配牛油果 +$16
5️⃣裝飾 - 紫菜 (本身剔漏咗🤣店員姐姐提我可加)
6️⃣醬汁 - 柚子醬油醋

賣相🙌🏻好吸引
完全係多巴胺食物,各款蔬菜嘅顏色配搭起嚟,真係睇見都心情好

味道🙌🏻有水準

座位
餐廳主要做外賣,門口返兩個坐位,當日坐滿,老闆話樓上food court好多位,搭條扶手梯就到
2024-11-21
5 分鐘 (堂食)
用餐優惠
試食活動