2020-10-09
作為一個手沖嘢飲愛好者,其實係見到呢間Nuttea嘅時候,已經深深俾佢嘅堅果奶蓋吸引到😍,只可惜一直都冇咩時間去試下🥺而今次終於有時間!!特登同朋友搭車去鰂魚涌去搵佢出黎!!🤭(其實唔洗點搵,喺鰂魚涌A出口一出,過對面馬路就已經搵到佢😂 間野收20:00,同朋友趕到嘅時候已經係19:40,幸運地做咗佢最後一位顧客🤣🤣不過,作為最後一位顧客,其實佢勁多嘢都已經冇晒(雖然真係有啲可惜,唯有下次再試其他🤤咁今次,我叫左宇治抹茶堅果奶蓋茶🤚🏻第一啖試佢嘅奶蓋!!真係不得了佢嘅奶蓋超有厚實感!!😍😍(有淡淡的榛子奶香味,真係好正🤤🤤而朋友👭,叫左烏龍堅果奶蓋茶🤤🤤第一啖試佢嘅奶蓋真係不得了佢嘅奶蓋超有厚實感!!!😍😍( 有淡淡的榛子奶香味,真係好正!!🤤🤤不過對比起佢下面啲茶嘅話,我佢嘅抹茶有少少失望,因為杯野冇咩抹茶味😂如果重啲嘅話,我會覺得更加好飲啲😂😂但朋友果杯就啱啱相反,烏龍茶嘅茶味都幾出,所以個人感覺覺得佢果杯好飲好多🤤🤤
咁今次,我叫左宇治抹茶堅果奶蓋茶🤚🏻
第一啖試佢嘅奶蓋!!真係不得了
佢嘅奶蓋超有厚實感!!😍😍(
有淡淡的榛子奶香味,真係好正🤤🤤
而朋友👭,叫左烏龍堅果奶蓋茶🤤🤤
第一啖試佢嘅奶蓋真係不得了
佢嘅奶蓋超有厚實感!!!😍😍(
有淡淡的榛子奶香味,真係好正!!🤤🤤