2021-11-27 3826 瀏覽
舖頭服務態度好好﹐師傅亦都同我哋傾下偈有唔小互動。而且舖頭環境闊落﹐成個感覺係舒服同溫馨嘅!最重要緊係講嘢食啦!成個 course 其實都有幾多嘢食﹐滿足晒我既想食刺身又想食壽司兩個願望🤪淨係刺身已經有唔少驚喜!哩個係我個人最鍾意:炙燒過嘅大拖羅包住北海道馬糞海膽﹐底下仲有中拖羅﹐一口食曬簡直係大滿足!仲有唔少得意嘅菜式﹐例如哩個係日本番茄包住拖羅﹐番茄嘅清甜同拖羅嘅肥美油脂係絕配!壽司又係無得頂﹐師傅手勢好有架勢﹐用料又高質!直接俾啲靚相大家睇啦 🥴最驚喜係哩個海膽杯!啲海膽舖到成坐山咁高﹐仲加埋大量魚子(俾海膽遮晒🤣)﹐隻蝦又俾到鮮甜 crunchy 啲嘅口感﹐超靚 🤩最後嘅甜品同湯😋舖頭做緊全單 88 折﹐絕對係物超所值﹐你哋仲唔快啲嚟試下🤤

最重要緊係講嘢食啦!

淨係刺身已經有唔少驚喜!
哩個係我個人最鍾意:

壽司又係無得頂﹐師傅手勢好有架勢﹐用料又高質!
直接俾啲靚相大家睇啦 🥴

最驚喜係哩個海膽杯!

最後嘅甜品同湯😋