2008-04-11
我之前係旺角雅蘭同尖沙咀亞士厘道食過幾次都覺得唔錯, 但今次係呢間食就相當差我個日9點鐘去到等左一陣就有位, 入去前見到已經有十幾人已經排緊10點優惠時段坐低后, 轉帶上既壽司款式好少, 不過唔緊要order 仲好, 等左一陣order 既壽司就到, 但就發覺質素比我之前食既就差好多, 魚生唔夠新鮮, 其中個碟貴價錢既三文魚(唔記得叫咩名)食落口霉既聞落仲有少少宿添, 我地叫個職員黎, 可能太忙關係叫左一掛都無人應, 終於搵到人, 佢一手拎走左話換個碟就閃左, 完成無問我地好唔好或者同我地講唔好意思!之後又發現眼捷毛一條係壽司飯度, 又再幾經辛苦先搵到人, 同個職員講完, 個職員就拎起黎望, 終於望到喇, 佢就自說自話會取消又閃左....食下食又十點喇. 職員開始放d人入黎, 而係0個d壽司師傅居然開始清潔, 佢一路刷到起晒泡, d客就一路食, 大家只隔住條回轉帶!! 過左一陣趕人走行動開始, 當時我地差不食完, 不過就仲傾緊計, 個職員走黎話要收走d 烏冬碗呀咁, 跟住又過黎話幫我地數左碟先, 我地心諗你唔係趕我地走呀......最過份就係5分鐘唔夠收走埋筷子, 攪錯!!! 我地俾正
過左一陣趕人走行動開始, 當時我地差不食完, 不過就仲傾緊計, 個職員走黎話要收走d 烏冬碗呀咁, 跟住又過黎話幫我地數左碟先, 我地心諗你唔係趕我地走呀......最過份就係5分鐘唔夠收走埋筷子, 攪錯!!! 我地俾正價架

我以后都唔會再去呢間野