由於有朋友推介此食店,所以今次都一大班朋友到此品嚐一下😌菜色如下:椰子雞煲,菠蘿咕嚕肉,鴨舌,黃金炸魚皮,牛仔骨煲,錦綉卷,椒鹽鮑魚,椒鹽魷魚,炒菜心,乾燒伊麵。首先想讚一讚個雞煲,椰子🥥好足料,厚厚的,雞都好食!個湯好甜,好好味😋(不過一定要預早訂)。大家都盛讚個湯!不錯👍🏻菠蘿咕嚕肉,菠蘿都是新鮮的,配以酸酸甜甜的醬汁,小朋友都多吃幾口!都是讚!黃金炸魚皮,是有驚喜的!咸咸的,但魚皮都很脆口,都值得一試!🤗我個人便比較喜歡💕這道菜式。牛仔骨都很入味!我另一個比較喜歡是「椒鹽鮑魚」,生熟度恰到好處。上面的椒鹽,有少少辣味,如果用來送酒都是一流的!(可是我們不飲酒)😬😬這味餸好食🤤!推薦!乾燒伊麵都炒得好乾身,好入味!好有鑊氣!有水準!🌷😚這裡的店員,老闆娘都很好人,親切有禮,態度好好,笑容滿面,很有禮貌!如果經開深水埗,大家都可以試吓啦!
由於有朋友推介此食店,所以今次都一大班朋友到此品嚐一下😌

菜色如下:

乾燒伊麵都炒得好乾身,好入味!好有鑊氣!有水準!🌷😚

如果經開深水埗,大家都可以試吓啦!