2022-05-02
再戰大西北🤣 由於唔識路嘅關係,今次去嘅餐廳只係距離西鐵站2分鐘路程🚶🏻♂️Menu: 我今次係二訪,因為覺得佢地餐廳裝修得好有少女感,玻璃上裝飾住用花花拼成嘅兔仔,侍應哥哥超客氣,重點係食物質素高,一間咁好嘅餐廳真係值得多啲人知道🥹1️⃣ 肉眼扒竹炭漢堡包及薯條($85)唔好意思,其實一上台…我嘅魔爪就伸向咗薯條,一食就停唔到,有邊個可以抵擋到脆脆薯條🍟🙈 唔通依家要搵新鮮炸起嘅薯條,只可以係有heart嘅小店先搵到?🥔 呢個漢堡嘅肉眼扒亦不得了,肉質超嫩唔使講,兩款芝士互相配合得好好✌🏻 車打芝士嘅鹹香配上質地軟身嘅忌廉芝士,來自蕃茄&青瓜嘅鮮甜,減低咗漢堡包嘅邪惡感😆2️⃣ 泡沫朱古力($39)呢杯凍朱古力我特別order少冰,為嘅就係唔想沖淡朱古力嘅濃度😛 相信你地喺相中可以睇得出有好靚嘅漸層效果,而正正因為落咗唔少牛奶去沖,所以口感好滑🍼👍🏻 美中不足嘅係黎咗兩次都無緣食佢地嘅免免Afternoon Tea set🥹 希望下次再入黎元朗嘅時候,可以食到啦🐰💓
Menu: 我今次係二訪,因為覺得佢地餐廳裝修得好有少女感,玻璃上裝飾住用花花拼成嘅兔仔, 侍應哥哥超客氣,重點係食物質素高,一間咁好嘅餐廳真係值得多啲人知道🥹
1️⃣ 肉眼扒竹炭漢堡包及薯條($85)
2️⃣ 泡沫朱古力($39)