招聘中
3天前
3天前
24天前
餐廳: 譚仔三哥米線 (麗城薈三期)
資訊:

2021-03-03 266 瀏覽
今日公司收爐, 朝早酬完神, 食完一輪燒豬, 都飽飽地, 於是同班同事去食米線, 作為收爐午飯啦! 我哋一行6 人, 限聚令下被安排2 人1 枱, 但大家隔得好遠。我哋點好菜後見到同事果枱附近有位, 所以就搬咗過去。再同店員講, 佢哋送上嚟時係冇搞亂到的! 呢方面好讚呀!記得有次等咗勁耐都未有得食, 但今次唔駛等好耐就有, 有改善! 今次叫咗冬菇牛肉酸辣湯薯粉,  牛肉同冬菇都好淋, 入味! 不錯! 份量都大, 加上食咗燒肉, 最後係食唔晒嘅。最後要彈下杯凍檸茶, 明明叫咗少甜少冰, 但係都係好甜! 我諗下次要勁少甜先得!

2021-02-09
10 分鐘 (堂食)