2020-11-21 507 瀏覽
呢間漢堡店係公司附近, 行10分鐘左右就到; 星期五晚屋企嗰位大廚休息, 所以隻身來挑戰佢既漢堡套餐!大約7點到達, 已經有接近10人係門口等。有d等外賣的, 所以我諗一個人應該都唔駛等好耐。我㩒左飛仔, 等左10分鐘就入得; 我被安排獨佔最裏面角落那張4人枱, 諗落都有d唔好意思!入店舖後先到門口位置收錢處點餐。其實我第一次幫襯, 又無做功課, 唔知佢既鎮店之寶; 加上後邊有其他人等落單, 所以感到巨大壓力下, 求其點左以下:¤ 烤菇芝士牛堡套餐 (包薯條及罐裝汽水) + 菠蘿¤ bbq雞翼淨係睇相已經知道有幾juicy, 塊菠蘿冇加錯; 我已經盡量用叉食, 但d汁都係會整到成隻手都有😭😭😅 厚身薯條, 其實食完已經好飽, 我仲追加左雞翼, 已經飲唔落罐汽水, 結果要35分鐘先ko晒所有野, 好滿足!😎

¤ 烤菇芝士牛堡套餐 (包薯條及罐裝汽水) + 菠蘿
¤ bbq雞翼