2022-10-22
忌廉菠菜煙三文魚水牛芝士墨汁Pizza大家平時食pizza揀嘅配料都係熟既,而今次既pizza配對撞正筆者對三文魚的熱愛,簿批pizza新鮮熱辣上碟,入口酥脆,亦不會遮蓋三文魚的鮮味,加上邪惡芝士😈,友人同筆者強烈推薦!龍蝦肉忌廉牛肝菌意大利飯碟上兩舊飽滿龍蝦肉,配搭意大利飯,與pizza作為主食,係一個好好嘅風味配搭,亦適合與朋友一齊分享品嚐🤤,忌廉牛肝菌汁濃郁,喜歡忌廉的朋友可以一試!黑松露芝士薯條黎到食西餐,當然唔少得特色薯條作為小食,筆者係一位芝士lover,薯條最講究即炸後上檯進食,今次亦都一樣,新鮮出爐,加埋黑松露🤤,別有一番滋味脆焗棉花糖榛子朱古力夾心批呢個甜品有小小驚喜😋,天氣開始涼返,甜品係最後帶黎一陣陣暖意😚,記得唔好等,凍咗唔好食,餅乾配上棉花糖,入口軟綿綿,個人覺得甜度合適!整體而言,餐廳風格工業風,就坐位置舒服,不過位置較少,想去嘅朋友記得book位先,唔係嘅話係晚餐時段walk in可能要等一陣😄
龍蝦肉忌廉牛肝菌意大利飯
黑松露芝士薯條