2018-07-01
今日難得全家人去食放題,八點半去到已經全院滿座,好彩book咗位,所以只係等左一陣,已經有卡位坐舖頭好細心,一開始已經準備咗啲小食同埋唔同種類嘅醬汁喺枱面,加分!食物種類繁多,讚海膽同生蠔:新鮮,每人限定一份,任選其一。刺身:好多唔同種類,亦都好新鮮!連唔識生野嘅朋友都啱,因為有玉子、蟹柳、熟章魚、齋鮑片同熟蟹鉗一開始食咗泰式鳳爪 & 牛油焗雜菇 & 柚子大蝦沙律,開開個胃先!壽司、軍艦同卷物:嗌咗蟹子軍艦、玉子壽司、花之戀、火焰松葉蟹柳壽司、牛油果軟殼蟹卷同神戶和牛卷。卷物值得一讚!海老、紫番薯、溫室南瓜、冬菇、松葉蟹棒、多春魚天婦羅。新鮮炸,炸得啱啱好,good避風塘一口豆腐、芝士燒黃金沙律開邊蝦、鹽燒活海蝦、日式汁燒雞肉串、北海道燒扇貝榴槤炸彈、吉列炸蝦、一口芝士、沖繩網紙蝦卷、日本芝麻雞翼、韓國蜂蜜芥末炸雞韓國醬燒豬頸肉 & 招牌炒蜆鐵板馬拉盞炒通菜 & 松葉蟹粥壽喜燒 & 麻辣火鍋:每四個人可以揀一鍋壽喜燒或者韓式部隊鍋。今晚我哋全家人都食得好飽,滿載而歸
食物種類繁多,讚
海膽同生蠔:新鮮,每人限定一份,任選其一。
韓國醬燒豬頸肉 & 招牌炒蜆
鐵板馬拉盞炒通菜 & 松葉蟹粥
今晚我哋全家人都食得好飽,滿載而歸