2016-10-06
好耐冇食燒肉,今次去到旺角食呢間放題晚飯時段, 每位二百多元左右,幾抵食呀!選擇都幾多架!由燒肉,炸物,飯麵,小食,甜品乜都齊枱上都有調味料供應,燒野食時加少少鹽,啲野食會更好味!點完野食開始燒,爐上加左張紙,再查啲油上去,食物就唔會痴底同咁易燶呢個真係好貼心呀!叫左啲海鮮,海鮮有蝦,多春魚,青口等等蝦好大隻,而且肉質好彈牙燒既時候可以加少少鹽,咁就更加惹味再黎燒肉我地都叫左好多種肉,其中一口牛肉粒最好而羊肉就比較羶,唔係人人都接受到!其他肉例如雞肉都係好腍呢個一口牛肉粒好正,粒粒都腍身,唔會太肥但又同時有少少脂肪係度另外,天婦羅都唔錯架!叫左蝦,南瓜,天婦羅既炸粉好薄,而且一啲都唔油放題有咁既質素真係好好呀!蝦都幾爽口,而南瓜味道帶微甜食到last order時,店員會放呢支旗係枱面,以示話比客人聽就黎夠鐘支旗幾有日本風
晚飯時段, 每位二百多元左右,幾抵食呀! 選擇都幾多架!由燒肉,炸物,飯麵,小食, 甜品乜都齊 枱上都有調味料供應,燒野食時加少少鹽,啲野食會更好味! 點完野食開始燒,爐上加左張紙,再查啲油上去,食物就唔會痴底同咁易燶
呢個真係好貼心呀! 叫左啲海鮮,海鮮有蝦,多春魚,青口等等
蝦好大隻,而且肉質好彈牙
燒既時候可以加少少鹽,咁就更加惹味 再黎燒肉 我地都叫左好多種肉,其中一口牛肉粒最好
而羊肉就比較羶,唔係人人都接受到!
其他肉例如雞肉都係好腍 呢個一口牛肉粒好正,粒粒都腍身,唔會太肥但又同時有少少脂肪係度
另外,天婦羅都唔錯架! 叫左蝦,南瓜,天婦羅既炸粉好薄,而且一啲都唔油
放題有咁既質素真係好好呀!
蝦都幾爽口,而南瓜味道帶微甜
支旗幾有日本風