2020-05-30 389 瀏覽
因為見雜誌推介,加上係黃店,所以決定同fd 去牛頭角試一試。因為餐廳主打蛋餅,所以我地就叫左一個煙三文蛋餅,同burger,飲品方面就叫左佢地既特色飲品T black. T black 係以咖啡溝可樂,所以一入口係會有可樂既爽口配上咖啡既澀味,都相當特別。而煙三文魚蛋餅餡主要有薯仔,洋蔥,芝士,蛋。 相信薯仔控會對佢十分迷戀,因為薯味十足,配上拉絲效果,帶卑食客視覺同味覺既雙重享受。burger 用黑色面包皮,外形相當特別,餡有一塊蕃茄,牛肉,沙律菜,配上適量芝士,餡唔算多,但勝在夠清新,食完唔會有油膩感。餐廳牆身全部都係書頁,所以好有文青風,天花板都吊左好多本書,睇到出店主真係花左好多心思。建議如果想黎食可以早少少,因為一點後就開始要排隊!

建議如果想黎食可以早少少,因為一點後就開始要排隊!
T black
T black