2021-10-24 239 瀏覽
咁耐以來第一次幫襯,啱啱先發現三周年優惠,平日星期一至五堂食外賣都有八折,不過去到10月尾就完,如果可以延長少少或者淨係外賣都有就好啦!😛今次星期日冇呢個優惠,整體食物質素都滿意,牛肉腸同蝦餃都幾好食,燒賣正常,蟹鉗我覺得好食,但老公話覺得啲肉有少少梅,最好食係個蒸飯(好足料,推介),蝦多士都好食嘅,不過如果人少(例如兩個人)就太大份,如果可以半份就完美啦!如果唔係下次未必會食,因為兩個人食好膩,灌湯餃冇乜為意原來係好似蒸咁嘅,入邊湯汁唔夠我哋唔係太鍾意,有湯浸住嗰好食啲。整體係滿意嘅,會再幫襯,但係食物質素同附近嗰間有少少貴嘅X名園差唔多,嗰間價錢大約貴三份一至四分一左右,但一定好坐啲同埋食物質素好少少,如果價錢爭唔遠,嗰邊唔使等位都會去嗰邊食多。😅