早幾日帶左大豬仔去炑八烘焙整麵包,整完小朋友覺得有啲肚餓,於是去咗隔離木八燒烤食少少嘢嘆下下午茶☺️我地點左一個摩天輪小食同芒果乳酸特飲🥰呢間餐廳係一間親子餐廳🍴有小朋友遊戲室可以玩☺️ 摩天輪小食造型可愛,有多款唔同小食,例如炸雞、飯卷、薯條、蛋餅等…小朋友話咁快食完去遊戲室玩😂入面有波波池、滑梯🛝岩曬小朋友放電,我呢個媽咪又可以叉下電😎下次要帶老公佢哋食埋燒烤🤤芒果乳酸特飲造型好吸睛,夏天炎炎,非常解暑🤩原來午餐餐牌都好唔錯~有好多唔同既野食~下次可以又試試午餐~😁#炑八韓烤親子餐廳 #韓烤親子餐廳 #香港親子餐廳 #親子餐廳 #韓系童心空間 #韓屋 #親子韓服 #親子假日好去處 #親子好去處 #小朋友放電之選 #邊食邊玩 #波波池 #滑梯 #KoreanBBQ #meokbangkidzone #babymeal #小baby粥糊餐 #兒童餐 #炑八烘焙工作坊

芒果乳酸特飲造型好吸睛,夏天炎炎,非常解暑🤩