2022-03-31
其實呢間野一直都有前科,嗰啲店員啲態度其實本身都有問題,不過就係因為啲嘢食還好,同埋近 ,所以通常都會食呢間嘅意樂,之前黎堂食,啲店員已經會唔秋唔彩,之後示意佢 我想落單,就會有店員叫第二個店員過嚟落單,之後個店員又會再叫另外一個,如此類推,我坐喺張枱等到3分幾鐘都冇人過嚟,淨係聽到佢哋係咁叫人過嚟,唔知係咪老細太刻薄佢哋,定係佢自己都返到好厭世,唔知!總之就好差!到後來會開始用外賣自取,當個Apps提示叫你攞單 ,但你行到過去攞嘅時候 ,原來係未搞掂嘅,不特止,仲要到10分鐘先有,佢哋係次次都係咁,冇一次係準時攞到,有時又會比錯餐,記得要切叫嗰個魚柳飯直情有個位係窿晒,又會有陣時突然喺外賣APP叫完餐,直接個Apps顯示話唔接單 話已經閂左添!再發覺收銀處比錢係唔使排隊,排緊隊其他人直接過嚟打尖都係當睇唔到 就係你哋啲員工 當冇事發生過 老細真係要多謝有呢啲咁嘅員工新都城呢間係會比較差好多,喺呢度食完飯會有種好唔開心嘅感覺,俾錢買難受咁樣,食個飯冇需要受呢啲嘅對待,其實一次半次真係冇乜嘢,但係要直到打一篇嘢嘅怨氣,即係代表佢哋冇改進過,差到爆!成間鋪內至外都好有問題,根本唔知呢班人做
喺呢度食完飯會有種好唔開心嘅感覺,俾錢買難受咁樣,食個飯冇需要受呢啲嘅對待,其實一次半次真係冇乜嘢,但係要直到打一篇嘢嘅怨氣,即係代表佢哋冇改進過,差到爆!成間鋪內至外都好有問題,根本唔知呢班人做緊乜,風氣太差!