招聘中
$15,500-$21,500
$16,500-$25,000
$17,500-$20,000
月薪
✨文青必到 牧羊少年咖啡館✨💠💠💠💠💠💠💠💠假日中午去食晏,都比較多人,不過好快就有位~有一段時間冇嚟,所以都唔係好記得佢哋有咩食~兩個人點咗兩個餐加一個甜品🥰其中一個揀咗burger,冇乜特別,所以就唔喺度講啦~不過另外嗌咗一個Pizza幾特別❤️💠千島香芒牛油果雞肉薄餅Pizza係即叫即整,出到嚟熱辣辣,好香~而且千島醬配合芒果同牛油果,簡直係絕配!!夏日炎炎食呢款pizza真係啱晒🌸雞肉都好嫩滑,食到停唔到口😂💠卡魯哇咖啡酒提拉米蘇呢款Tiramisu同平時食開嘅有啲唔同,佢冇平時嗰種咁濕潤嘅感覺,我覺得有啲偏乾,如果鍾意食開好Creamy嘅tiramisu朋友就應該唔啱啦~ 不過佢哋嘅咖啡味好濃,鍾意飲咖啡嘅朋友值得一試!💠抹茶牛奶雖然佢哋嘅咖啡比較出名,不過我都係想試吓佢哋嘅抹茶牛奶~飲得出佢哋用優質嘅抹茶🍵好香濃,唔錯🌸總括嚟講,性價比高,而且環境舒服,而家比較少唔會趕人走嘅Cafe🙈🙈如果鍾意坐Cafe嘅朋友一定要嚟✨餐廳環境:🩵🩵🩵🩵🩵/5服務質素:🌸🌸🌸🌸🌸/5食物味道:😋😋😋😋😋/5性價比:💰💰💰💰💰/5
✨文青必到 牧羊少年咖啡館✨

💠💠💠💠💠💠💠💠

假日中午去食晏,都比較多人,不過好快就有位~

💠千島香芒牛油果雞肉薄餅

雞肉都好嫩滑,食到停唔到口😂

💠卡魯哇咖啡酒提拉米蘇

💠抹茶牛奶