2016-06-15
聽我朋友講最近係附近開左間Cafe,一聽完佢講就好想黎嘆下咖啡影下相hea下,下午兩點左右到左,剛好得返三個位,其他都full哂了,我同另外兩位朋友決定叫左兩個主食再搭個小食同三杯飲品,因為唔太肚餓,所以我地一齊share食All day breakfast: 同我想像中既味道有出入,滑蛋太水同碎..腸一般,薯餅可口,但焗豆食得出唔係平時真係all day breakfast既餐廳所用既豆,確實有d失望蜜糖焗雞翼: 賣相唔錯,但蜜糖既味道太過甜,同埋食到似係用麥牙糖,同平時一般既燒烤蜜糖雞翼有點不同,一凍左食入口就好粘牙黑松露野菌意粉: 味道唔錯,唔算好濃味,易入口又唔漏我自己叫左薑味咖啡,因為我喜歡食薑,所以我幾鍾意,好重薑味但都有咖啡味,幾特別。其實甚多間cafe主張賣飲料多於食物,以食物價錢來說其實有少許貴,剛好今次係午餐,如我下次再來都只會叫飲料影下相就足夠
黑松露野菌意粉: 味道唔錯,唔算好濃味,易入口又唔漏
黑松露野菌意粉
薑味咖啡