下晝食完金城,就去左行街打機~到左三點半到就肚仔餓~我個FD話burger king有新野出左~想去試下~咁咪去試下LOR~反正自從食完時新同Triple O's之後就冇再食漢堡飽~因為唔再覺得其他大眾化既漢堡飽好食~不過有新野~就即管去試下啦~點知入到去~好多人~坐滿晒D卡位~諗住最入應該有位呀~點知佢封左唔開~最後都搵到個位啦~不過上手就搞到勁污糟lor~個waitress過到黎見到好似都唔係好想執~但係唔執又唔得~佢個種無奈既表情~我都覺得佢辛苦~講真~上手真係可佞搞到成張枱都係汽水~都唔緊要~佢係要放兩張紙巾落去~搞到勁核突~OMG~之後就去叫餐啦~有兩種揀~一個係經典安格斯牛柳漢堡飽,另一個係蘑菇芝士安格斯牛柳漢堡飽~以我地既食量~緊係一人一個餐啦~我就叫左個蘑菇芝士安格斯牛柳漢堡飽餐啦~先食左個薯條先~嘩~真係丫~估佢唔到~好鹹~唔點茄汁一定食唔到~不過好過老麥既淋~起碼佢夠脆口~之後就食個飽啦~一開個張紙~已經好多汁~一口咬落去~正~~~真係好足料~個飽又無被D汁整到淋晒~而且D蘑菇同芝士味好香~啖啖咬落去都有蘑菇係度~另舍唔同~塊牛柳就真係一般貨仔~不過都預左~所謂「一
下晝食完金城,就去左行街打機~
因為唔再覺得其他大眾化既漢堡飽好食~
不過有新野~就即管去試下啦~

最後都搵到個位啦~不過上手就搞到勁污糟lor~
都唔緊要~佢係要放兩張紙巾落去~搞到勁核突~OMG~

之後就去叫餐啦~
以我地既食量~緊係一人一個餐啦~
我就叫左個蘑菇芝士安格斯牛柳漢堡飽餐啦~

不過好過老麥既淋~起碼佢夠脆口~
之後就食個飽啦~一開個張紙~已經好多汁~
一口咬落去~正~~~真係好足料~個飽又無被D汁整到淋晒~
而且D蘑菇同芝士味好香~啖啖咬落去都有蘑菇係度~另舍唔同~
塊牛柳就真係一般貨仔~不過都預左~所謂「一分錢一分貨」呀MA~

朋友就話佢個個麻麻地~可能無左蘑菇同芝士係度~得牛柳就真係差左個味道~
2010-01-03
  • 蘑菇芝士安格斯牛柳漢堡飽