茶飲同小食都好好味,價錢都好親民,剛去完「不要對我尖叫·日常茶間」旺角分店,感覺好舒服,好似係返到屋企咁🫶🏻🥰佢哋嘅特色飲品真係必試!尤其係以火龍果同埋鳳梨為主題嘅主題飲品❣️🥤&窩夫🧇「紅火烏龍鮮奶綠」以紅火龍果、烏龍茶和鮮奶調製而成,口感豐富,紅火龍果的甜味和鮮奶的濃郁口感,非常色彩繽紛,茶香同果甜十足!而「鳳梨香蕉椰冰沙」加入咗半隻香蕉,讓口感滑順,再加上鳳梨醬、鳳梨浴、椰奶、椰青水和菠蘿汁,綜合了多種夏日水果的風味,味道非常迷人。🧇「黑松露日式蛋沙律窩夫」同「吞拿魚日式蛋沙律窩夫」都好正,極推介「黑松露日式蛋沙律窩夫」用咗黑松露同埋日式蛋沙律,再配上香脆可口嘅窩夫,味道真係一流!而「吞拿魚日式蛋沙律窩夫」就加咗吞拿魚,鹹鹹滑滑,好滋味!啱晏晝食又啱茶時食✨🫖☕️最特別嘅重有「紅火奶蓋窩夫」,新鮮嘅紅火龍果打成果泥,再加上芝士奶蓋,令人眼前一亮!好香濃同配合得好啱、好開胃!聽講五月仲會推出啲新嘢,好期待啊🥰🫰🏻

🧇

聽講五月仲會推出啲新嘢,好期待啊🥰🫰🏻
火龍果窩夫&黑松露雞蛋窩夫
奶蓋火龍果特飲&椰香芒果特飲
2023-04-24
5 分鐘 (堂食)
火龍果窩夫&黑松露雞蛋窩夫
奶蓋火龍果特飲&椰香芒果特飲