2017-03-24
我很欣賞藍田呢位整班㦸嘅老闆娘,每次見佢都好開心好有笑容。對於食客黎講,服務態度都會影響食物嘅味道。問佢新產品好唔好食,佢都會答。今次新出品芒果大王,用料新鮮之餘,吉士醬滿滿,但要留意吉士比平時嘅cream更甜。對於喜歡甜食嘅朋友就冇咩影響。另外講講蜜桃味班㦸,佢on top加上朱古力醬,雖然唔要雪糕,但完全冇偷工減料,入面係滿cream。(試過食西灣河太安樓某間,入面空嘅)蜜桃同樣新鮮香甜,班㦸皮唔會有好大陣泡打粉味,值得一讚。Cream唔會過份地甜,好綿密,食得出有份量。我鍾意藍田呢間多啲,皮比旺角個間脆薄,而且老闆娘整得較挺身同尾端好少漏朱古力汁。呢種小食就算冇枱食,一樣可以食得好乾淨企理。😂😂😂好驚愈黎愈多人吸引左去食(我要排隊等食),但好野係要傳千里。