招聘中
薪金面議
11天前
薪金面議
11天前
餐廳: 譚仔三哥米線 (希爾頓中心)
資訊:

2023-04-14 310 瀏覽
試試譚仔三哥新品酸菜鯛魚米線 又係時候試試伏唔伏.⭐️三哥酸菜鯛魚米線$52價錢$52 就黎同大大碗過橋差唔多 算貴但用一人酸菜魚黎講 價錢中等水平呢次建議配菜有 魚片頭 鯛魚片👌🏻鯛魚片其實幾好食 魚皮位 爽爽地👌🏻魚肉都薄同滑 👎🏻但有碎骨 ‼️好多碎骨 ‼️堅要注意👌🏻湯底 可圈可點 酸味好突出 睇你個人鐘唔鐘意重酸啦默認5小辣 但酸菜同泡椒合2為1食酸菜等於食辣椒 食到流汗😅大概 小辣以上.整體唔伏 鐘意重酸朋友 應該會加分我就一般 我應該會鐘意 酸 鮮 辣 都平均小小.#hkunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_沙田.#譚仔三哥米線 (沙田)沙田沙田正街3-9號希爾頓中心3樓48-51號舖.⭐️評分:味道:3/5環境:2.5/5服務:2.5/5抵食:3/5.#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkigshop #hkblogger #hktrip #hongkongtrip #香港旅行 #hkfoodies #hongkongfood #吃貨 #食評 #香港美食 #
試試譚仔三哥新品酸菜鯛魚米線 又係時候試試伏唔伏
整體唔伏 鐘意重酸朋友 應該會加分
我就一般 我應該會鐘意 酸 鮮 辣 都平均小小
#hkunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_沙田
#譚仔三哥米線 (沙田)
沙田沙田正街3-9號希爾頓中心3樓48-51號舖
⭐️評分:
味道:3/5
環境:2.5/5
服務:2.5/5
抵食:3/5

#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkigshop #hkblogger #hktrip #hongkongtrip #香港旅行 #hkfoodies #hongkongfood #吃貨 #食評 #香港美食 #沙田美食 #米線 #車仔麵 #大排檔 #街市 #三哥