2024-09-20 1149 瀏覽
以前多訪過大角咀店,重開後位置更加方便。雖然宜家係商場餐廳,無得做到以前高樓底嘅感覺,但依然保持到氣氛感。🥁🎸🎙 保持一貫做法,不同日子會有不同嘅LiveBand。➺ ➺ ➺ ➺ ➺ ➺ ➺ ➺ ➺ ➺ ➺ ➺ ➺ ➺ ➺ ➺ ➺ 🍷 [ 𝐆𝐫𝐢𝐥𝐥𝐞𝐝 𝐍𝐞𝐰 𝐙𝐞𝐚𝐥𝐚𝐧𝐝 𝐑𝐢𝐞𝐲𝐞 𝐒𝐭𝐞𝐚𝐤 (𝟖𝐨𝐳) | 𝐇𝐊$𝟐𝟖𝟖 ]🥣 [ 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐒𝐨𝐮𝐩 & 𝐇𝐨𝐮𝐬𝐞 𝐖𝐢𝐧𝐞 ]尖沙咀地區黎講呢個價錢嘅套餐算幾抵試。8安士牛肉好夠食,肉質無乜根。而新西蘭牛扒特色,偏向瘦肉啲,脂肪量相對低啲。肉質都相等都多汁,富嚼感,整體感覺都無咁邪惡。🦀 [ 𝐆𝐫𝐢𝐥𝐥𝐞𝐝 𝐉𝐚𝐩𝐚𝐧𝐞𝐬𝐞 𝐒𝐧𝐨𝐰 𝐂𝐫𝐚𝐛 𝐏𝐚𝐬𝐭𝐞 𝐑𝐢𝐬𝐨𝐭𝐭𝐨 | 𝐇𝐊$𝟑𝟔𝟖 ]好高級嘅意大利飯,配上北海道刺身帶子、澳洲海膽、蟹膏。飯身偏軟,但未去到過淋。飯嘅調味唔會太過分,食到海鮮嘅鮮味。

🥣 [ 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐒𝐨𝐮𝐩 & 𝐇𝐨𝐮𝐬𝐞 𝐖𝐢𝐧𝐞 ]