雖然肺炎當道,但都要約下個朋友食好西。襯住第三波緩和,快啲出去鬆一鬆,紓緩下抗疫疲勞啦!大家都有一排冇見,食野地方要揾返個可以傾計,又坐得久的好地方。最緊要係坐得舒服!今次介紹歡喜燒比大家!見到OP有啲負評,真係要平反!不過每個人既要求唔同,我比o個二百令蚊又真係無期望有五星級嘅質素嘅!所以今餐已經好滿足冷氣夠,塊面唔好貼住個爐就唔會太熱,值得一提係店員真係好有禮,收碟快,仲好勤力抹下d櫃門,有衛生意識!依家星期一至四仲送多一個鐘添!不過我覺得120分鐘都夠,唔會太趕!2個人都係食肉獸,食韓燒都食到悶!所以今次歡喜燒係幾新奇!地點觀塘,十分近我。早到我都可以係附近行下街,十分方便。餐廳地點易揾,室內裝修簡單,全部都係卡位設計,岩晒幾個朋友一齊食,坐得舒服。用餐時間120分鐘,有埋糖水及甜品。飲品都多選擇,熟食都有幾款現埸拎!又可以落單點少少菜,方便大家等燒肉時肚餓,個安排都好細心。拎食物位置都吾迫,如果幾個人一齊拎食物都可以。串燒種類都吾少,包括有牛舌,台灣黑椒腸,玉米,多春魚,煙鴨胸,棉花糖等等。每樣睇落都好正!特別推介上面既台灣腸,有台灣既味道,頂住檔先!encore左2次!之後仲

依家星期一至四仲送多一個鐘添!
不過我覺得120分鐘都夠,唔會太趕!

餐廳地點易揾,室內裝修簡單,全部都係卡位設計,岩晒幾個朋友一齊食,坐得舒服。用餐時間120分鐘,有埋糖水甜品

飲品都多選擇,熟食都有幾款現埸拎!

之後仲有牛舌,牛肉用咁方法去燒,原來會好食過韓燒,肉質冇咁乾身,牛肉就食左好多串。
台腸同煙鴨胸,本身都有吾少油分,再燒到佢脆脆地去食,真心好正,同埋兩種食物都好快熟。如果你好餓記得燒左先。

介紹反佢有三種醬汁去燒,一沙爹,二泰式辣醬,三燒汁,仲有配合三種吾同的孜然粉,可辣可吾辣。

出面仲有少量熟食,味道正常,如果可以熱d就更好!

腐竹糖水
仲有甜品糖水提供,今晚係腐竹糖水,甜度對我岩岩好,吾太甜。最後我地仲食多二個雪糕,芒果味同咖啡味。食完飽晒,十分滿足。
2020-09-25
腐竹糖水