2018-06-08 167 瀏覽
屋企附近開左間台式珍珠奶茶,見到都幾多人排隊,,而且好多媒體報導佢地既珍珠係方形既,,而且係限定出品時間,,有幾次行過問都話無哂,,星期日見無咩人排隊就即管問下竟然仲有,,以為星期日多d人,,等左3-4個好快已經到我,,但當我拎到杯方形珍珠岩岩好已經賣哂,,超級好彩咁好彩買到緊係打卡先啦,,門口依個位係必影既啦外觀黎睇都好特別既花紋咁,,影完一大輪相即刻試下先,叫左方形珍珠鮮奶 同 黃金烏龍鮮奶茶 (都一樣可以簡方形珍珠) 方形珍珠鮮奶先有依d好靚花紋,,又好彩我2杯都有叫,,如果唔係黃金烏龍鮮奶茶既外表同普通飲既無分別就無得呃like XD方形珍珠口感係特別煙韌,,鮮奶個杯奶味好重應該用左全脂牛奶,,飲完都幾大罪惡感

咁好彩買到緊係打卡先啦,,門口依個位係必影既啦