上星期11/4新開嘅小店見到店舖外嘅設計都好有心思,新開張期間仲有9折優惠,即刻約埋朋友嚟一齊食lunch本來擔心午餐巔峰時間要等好耐,不過因為疫情關係,好多人都係叫外賣,我哋好快有得入去坐底。店舖內亦好貼心,每張枱之間都有透明膠簾作為屏障,阻隔枱與枱之間嘅傳播風險,加分因為份量超!足!食咗呢啲已經好飽 但為食嘅我哋一早已經嗌咗個黑松露薯條,結果最後攤到凍咗先食得晒😢 感覺有點可惜(忠告:薯條真係要趁熱食先好味)所以食量細嘅人可以搵多啲朋友share先嗌小食,或者食完正餐仲食得落再追加➕➕➕最後想讚呢間店舖整體環境同服務都係極優,店內店外嘅設計都極具心思,香港人都一定睇得明。雖然店舖規模不大,人手亦唔多,但服務質素都好高,對客nice有耐性,係好值得推介嘅良心小店
上星期11/4新開嘅小店

原條鰻魚炒飯

日式海膽煮煙三文魚大蝦意大利粉

玫瑰鮮奶咖啡

因為份量超!足!食咗呢啲已經好飽
(忠告:薯條真係要趁熱食先好味)

2020-04-17
原條鰻魚炒飯