2018-11-24 80 瀏覽
今日黎到新開幕嘅大角咀既東京大眾酒場食晚飯。餐廳環境企理乾淨,坐得算舒服!亦有部大電視播住日本既節目,有少少去左日本食飯咁feel 睇下餐牌先🤓要出去揀自己想食既關東煮,選擇都算多關東煮味道唔錯。蘿蔔好有鮮味,多汁。我地都有叫左福袋,日式燒賣都好入味,另外仲有特製辣椒醬可以點黎食,辣辣地咁食都ok美人鍋湯底用清雞湯,個湯底味道好濃不過都算鮮甜。啲雞件size都幾大件,幾滑同唔硬。亦都有好多唔同既蔬菜,都算足料。餐廳仲會送上橡筋俾長頭髮既女仔紥起頭髮黎食,等我地女仔食得方便啲,唔怕整倒啲頭髮。好體貼飲品方面只係order左兩杯大啤酒不過再叫埋佐酒既燒魷魚乾就幾match叫左 牛舌,和牛,腩肉串燒 。全部都好香口,好有肉汁,可能因為係餐廳將佢地放喺個迷你爐上面heat住,可以保持住啲燒物既溫度。調味調得都ok好食。總結黎講,呢間餐廳ok值得推介
今日黎到新開幕嘅大角咀既東京大眾酒場食晚飯。

睇下餐牌先🤓

要出去揀自己想食既關東煮,選擇都算多

,另外仲有特製辣椒醬可以點黎食,辣辣地咁食都ok

飲品方面只係order左兩杯大啤酒

不過再叫埋佐酒既燒魷魚乾就幾match

總結黎講,呢間餐廳ok值得推介