餐廳: 元気寿司 (形點 II)
資訊:

2017-09-17 213 瀏覽
希望愈大,失望愈大一直都係元氣既會員,之前成日要去元朗廣場先有得食元氣,又或者食純壽司,終於等到新元氣開張好可惜呢間yoho mall新開既元氣完全唔掂,d筷子又洗唔干淨,d碟又洗唔干淨,仲要黎唔齊d野要追單..講返食物質素,只係一般only...什至爭鮮都好食過佢,so sad考慮到要排隊排一百個位先入到黎,仲有衛生,同食物質素...見到佢好進取咁想係旁邊再開新分店,同埋出面咁既人流...係有人鍾意既,但sorry, 對我黎講呢間分店已冇下次.成件事唯一可欣賞既係只係得d車仔幾得意,thats all.
希望愈大,失望愈大

考慮到要排隊排一百個位先入到黎,仲有衛生,同食物質素...