2023-03-11 49 瀏覽
天氣涼兩地最啱就係去行山做吓運動,琴日約咗班朋友一齊去行獅子山,行完山勁肚餓就去咗新城市睇吓有咩好嘢食,諗住近近地去一田嗰邊😊,見到有間burger 店個裝修幾特別,勁有懷舊feel,個朋友又話想試吓,跟住入咗去我哋一人叫咗個漢堡🍔 黃金堡 :朋友叫呢個一嚟到又快勁長嘅特製煙肉、再夾牛肉、芝士、生菜,成個包勁大個🤣🤣個牛肉勁多汁👍🏻👍🏻個包又勁軟💯🍔IMPOSSIBLE漢堡:呢個漢堡勁,特別係素肉整,估唔到個口感都好似真肉🤣再夾埋酸瓜、洋蔥、生菜+自家製醬汁,我覺得如果素食嘅朋友應該會好啱,因為我覺得佢同平時嘅素食好唔同😂最後我哋一日叫咗杯嘢飲,我覺得佢飲品都係好出色,聽我侍應講話佢哋係自己早上特調檸檬🍋👍🏻

🍔 黃金堡 :朋友叫呢個一嚟到又快勁長嘅