2023-10-14 90 瀏覽
今次自己衰 訂咗20:15 點知做Facial遲咗小小 打電話通知餐廳會遲到 點知職員好好禮貌 之後都即刻衝返去試試呢間新餐廳本身同朋友想一人食一份牛扒🥩但眼闊肚窄嘅我最後都係決定叫一份牛扒加啲小食咁 最後兩個人都食得好滿足😌**美國牛柳配蒜蓉牛油**上枱之後 職員會幫你輕輕一煎 然後叫你等兩分鐘 我仲誤會咗係兩分鐘食得 一下咬落去點知都仲係凍嘅🥶大家記得俾小小耐性去煎 牛油味好香 帶出牛味 加上牛柳本身都林林地 所以叫牛柳基本上無得輸 為咗飲酥皮湯 都追加咗58蚊 有一碗酥皮湯 意粉或薯條 仲有大大杯嘢飲 今次就揀咗意粉同柚子蜜 不過意粉就淡味咗小小 其他都唔錯**花蜜雞翼** & **芝士醬煙肉薯條**呢兩個小食我個人嚟講係非常滿意🤤🤤花蜜味甜甜地好香 薯條看似簡單嘅食物但永遠最吸引最後一個套餐有一份甜品 個日嘅甜品係布甸 職員好好人仲送多一個俾我地 兩三啖就俾我倒哂入口食哂啦😋😋😋

**美國牛柳配蒜蓉牛油**

**花蜜雞翼** & **芝士醬煙肉薯條**