2023-10-21 48 瀏覽
今日去完銅鑼灣登龍街食lunch,唔係好夠飽,轉過彎見到呢間新開嘅雪糕店,好多打卡位,價錢又唔太貴,一於試吓先!佢個Menu每日都會轉,輪流供應唔同款式雪糕,今日就係Halloween special,有貓山王雪糕,海鹽雪糕,同埋大紅袍雪糕😍由於我唔係太鍾意食榴槤嘅關係,我今日叫嘅兩杯都係大紅袍雪糕,不過佢嘅topping選擇好多, $15有兩款,最特別係佢竟然有爆炸糖!我哋試咗爆炸糖,阿華田脆脆同爆谷,同雪糕都好夾!大紅袍雪糕好嫩滑,奶味同茶味平衡得啱啱好,我好鍾意食落去有一種好香濃嘅茶香👍🏻👍🏻👍🏻 $50大大杯,仲可以揀脆脆甜筒,一定有一款啱你,捉緊夏天嘅尾巴,快啲嚟食返杯雪糕啦!😍