1K
👧🏻😋👅🍽✨新張火鍋靚刺身|超抵食湯底+肉/刺身套餐🥰-煜焙軒🇭🇰 太子荔枝角道33號百匯軒地下2號舖 🇭🇰-🍲 座落荔枝角道超當眼新店, 兩個易拉架宣傳2個抵食套餐, 分別係湯底+刺身同湯底+手切牛肉; 鋪落座位闊落好多梳化凳, 首先招呼左我地溝醬料先, 之後有介紹menu🍲 餐牌用西遊記做分類, 「海龍王」係海鮮, 「手打白骨精」係手打丸, 「牛魔王」係牛肉等等, 幾特別, 好有童年回憶😂-🥇🎁 套餐A - 加拿大A蚌刺身拼盤 + 招牌豬骨湯 $398💯刺身拼盤有兩款蚌, 三文魚, 帶子同北寄貝, 全部都超級新鮮, 加拿大A蚌名不虛傳勁爽甜! 連埋個湯底先$398真心抵👍🏻💯招牌豬骨湯用左大量豬骨筒黎煲好足料! 青紅蘿蔔, 粟米, 雞腳成個煲既料俾我地清晒🤣 尤其是D豬骨筒仲有少少筋同肉超好味😆-🐂 🥩 牛魔王拼盤 $298 ✨有頂級牛肉粒, 牛頸脊, 手切牛, 牛胸爽, 牛舌勁多款式, 人少食呢個拼盤好好可以試多D款😍✨牛胸爽勁驚喜, 蝴蝶切開邊, 厚切但容易咬開, 油脂十足; 其他款款肉都好juicy仲勁香牛肉鮮味😋🍮甜品奶凍 贈送💯follow social media 送玻
👧🏻😋👅🍽✨

牛魔王拼盤 $298
牛魔王拼盤

🍮
甜品奶凍 贈送
💯follow social media 送玻璃樽奶凍, 唔太甜又好滑正呀❣️
奶凍
招牌豬骨湯